Oscar Blue

Oscar Blue - opiskelijoiden visio kasvavasta yrityksestä

Idea tuli jokapäiväisestä ongelmasta: tietokoneen näytön ääressä oleminen useita tunteja päivässä rasittaa silmiä. Ystäväryhmä ei halunnut odottaa ratkaisua, vaan halusi ratkaista ongelman itse.

Tehtyään markkinatutkimuksen Pohjoismaissa saatavista anti-blue light -laseista, he päättivät alkaa tarjota laadukkaita luokkia myös muille. Kurssit on suunniteltu kestämään. Tuotteiden suosio on kasvussa ja uusia malleja lisätään kattamaan kysyntää.

Oscar Blue keskittyy tuotteisiinsa ja asiakastyytyväisyyteen. He halusivat tehdä lasit, jotka näyttävät hyvältä ja tuntuvat kevyiltä, mutta myös suojaavat silmiä siniseltä valolta. Näihin alueisiin keskittymällä he loivat lasit, jotka ovat sekä tyylikkäitä että toimivia.

Brändin perusti alun perin vuonna 2020 kolme lappeenrannan opiskelijaa, mutta yritys osti sen myöhemmin keväällä 2023.

Nykyään Oscar Bluea pyörittää neljä yrittäjähenkistä opiskelijaa LUT:sta ja LAB:sta. Tiimi koostuu eri palvelupohjaisten liiketoimintojen perustajista, jotka yhdistivät voimansa tuottaakseen edistyksellisimpiä ja tehokkaimpia ratkaisuja web-suunnittelusta toimitusketjuihin.

Tiimi valmistautuu kansainvälisen toiminnan käynnistämiseen vuoden 2023 toisella puoliskolla Suomen suuren kysynnän ja asiakastyytyväisyyden vuoksi.

Oscar Blue on erinomainen esimerkki siitä, kuinka entisestä sivuhuurasta tulee todellinen kasvava yritys, jolla on uusi tiimi ja strategia kunnianhimoisilla tavoitteilla.

Tutustu heidän verkkosivustoonsa saadaksesi lisätietoja: https://oscarblue.fi/