Etelä-Karjalan

Startup Day

23. elokuuta, 2023
15:00 - 20:00
Juhlistamme alueen kasvavaa yrittäjyysekosysteemiä
Signature
GESK

Keitä olemme?

Etelä-Karjalan startup-päivän järjestää LUT:n GESK (Building a Community for Growth Entrepreneurship in South Karelia) -projekti, jota rahoittavat Etelä-Karjalan Liitto ja Lappeenrannan kaupunki. Olemme tavanneet Etelä-Karjalassa monia innovatiivisia ja yrittäjähenkisiä yrityksiä, tutkijoita ja opiskelijoita ja luoneet tämän tapahtuman tarjotaksemme heille kaikille foorumin verkostoitua ja tehdä yhteistyötä keskenään. 

Toivomme, että tulet mukaan katsomaan, missä määrin Etelä-Karjalan yrittäjäekosysteemi kukoistaa!

Tapahtumapaikka

Kehruuhuone Lappeenranta

Kehruuhuone on Lappeenrannan linnakkeessa sijaitseva ravintola- ja tapahtumakeskus.

Kristiinankatu 20
53900 Lappeenranta

Tapahtuman ohjelma

15:00 - 16:00

Takkakeskustelu nuorten eteläkarjalaisten yrittäjien kanssa

Yrittäjyydellä on keskeinen rooli Etelä-Karjalan tulevan taloudellisen menestyksen muovaamisessa. On hienoa nähdä, että nuoret eteläkarjalaiset ovat viime vuosina kasvamassa määrin perustamassa omaa yritystä. Tule mukaan jännittävään Fireside Chatiin Johannes Salmisaaren (Droppe) ja muiden nuorten yrittäjien (TBA) kanssa! Tutkimme, mikä inspiroi ja motivoi heitä ottamaan tämän harppauksen, emmekä malta odottaa kuulevamme heidän tarinoitaan.

16:00 - 17:00

Etelä-Karjalan rahoitusmaisema

Rahaa, kuten sanonta kuuluu, tarvitaan rahan tekemiseen. Tule mukaan jännittävään keskusteluun tarjolla olevista erilaisista rahoitusmahdollisuuksista ja opi asemoimaan yrityksesi hyödyntämään niitä täysimääräisesti!

17:00 - 17:30

1-1 tapaamiset

Sinulla on mahdollisuus tavata paikallisten tukiresurssien edustajia ja tutustua heidän uskomattomiin tarjontaansa! Jos haluat tietää lisää, varaa tapaaminen heidän kanssaan.

18:00 - 20:00

Gaala

Tule mukaan jännittävään iltatapahtumaan, joka juhlistaa ja esittelee yrittäjyyttä Etelä-Karjalassa! On hienoa nähdä paikallisten yrittäjien menestyvän ja vaikuttavan positiivisesti maailmaan. He kasvattavat jatkuvasti yrityksiään, kehittävät innovatiivisia, uusia tuotteita ja käsittelevät tärkeitä kysymyksiä maailmanlaajuisesti. Gaalassa järjestetään palkintojenjakotilaisuus, jossa korostetaan näitä saavutuksia. Tilaisuutta seuraa juhlaillallinen.

2023

Ecosystem Awards

Aikarajat TBD

Nimitysprosessi

Eri palkintokategorioihin ehdotetaan Etelä-Karjalan yrityksiä

Ehdokkaat ovat nyt auki!

Palkintokategoriat

Tuomariston valinta

TBD

Ehdota yritystä palkinnon saajaksi

[forminator_form id="677"]

Yhteistyökumppanit